Predsjednik PSG-a otkrio Mbappeovu sudbinu: "Nikada ga nećemo prodati ili pustiti da ode besplatno"

Loše vijesti za Real Madrid

Predsjednik PSG-a otkrio Mbappeovu sudbinu: "Nikada ga nećemo prodati ili pustiti da ode besplatno"

E. Čaušević

Francuski napadač Kylian Mbappe ovog ljeta mogao bi biti zvijezda ljetnog prelaznog roka.

Mbappe igra u odličnoj formi proteklih sezona u dresu PSG-a s kojim ima ugovor do kraja naredne sezone.

Prethodnih mjeseci dosta se pisalo o tome da je Mbappe odbio mogućnost da produži ugovor s Parižanima zbog čega bi se mogao naći na transfer listi ovog prelaznog roka.

Francuski reprezentativac najviše se povezuje s prelaskom u Real Madrid, te će kraljevski klub sigurno pokušati dovesti Mbappea u svoje redove.

Florentino Perez je odlučan da sve napore uloži u dovođenje Mbappea, ali jasno je da mu to neće biti nimalo lako.

Naime, večeras se oglasio i predsjednik PSG-a, Nasser Al Khelaifi, koji je jasno poručio da Mbappe uopšte nije na prodaju.

"Da budem jasan. Kliyan Mbappe će nastaviti da igra za PSG i nikada ga nećemo prodati i on nikada neće klub napustiti kao slobodan igrač. To je nemoguće", rekao je Al Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je u PSG stigao na ljeto 2017. godine iz Monaca za čak 145 miliona eura i pokazao se kao odlično pojačanje.

Ovaj 22-godišnji napadač u dresu Parižana je do sada odigrao 171 utakmicu i zabio je čak 132 utakmice i upisao je 61 asistenciju.

Top Komentari

Vienner
Ne reko je zabio je cak 132 utakmice ?? Nego majstore Bogatasu covjek ce propast u Parizu vi se djaba takmicite najveci luzeri lige prvaka vodis 5:1 prvu tekmu drugu kiksa 6:0
4 1
Skopidoo
Ako nece da potpise ugovor a trenutni mu istice na kraju sezone,nek mi objasni kako ga mislis zadrzat?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi