Prvi čovjek PSG-a najavio dva velika potpisa: Povjerljivo je, ali uvjeren sam u to
Foto - EPA

Spremni da dominiraju

Prvi čovjek PSG-a najavio dva velika potpisa: Povjerljivo je, ali uvjeren sam u to

M. Šljivak

Evropski viceprvak PSG plasirao se i ove sezone u nokaut fazu Lige prvaka.

Parižani su, očekivano, našli svoje mjesto među 16 najboljih timova Evrope, a nakon utakmice sa Bašakšehirom stiglo je još dobrih vijesti za navijače pariškog tima.

Prvi čovjek kluba Nasser Al-Khelaifi najavio je da bi uskoro Kylian Mbappe i Neymar mogli potpisati nove ugovore sa klubom.

"Počeli smo pregovore sa Neymarom i Mbappeom", rekao je Al-Khelaifi za RMC Sport i nastavio je:

"Pregovori su povjerljivi, ali sam uvjeren da će sve biti dobro. Obojica žele ostati u klubu", istakao je prvi čovjek francuskog prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Oba fudbalera se već dugo povezuju sa odlaskom sa Parka prinčeva. Mbappe je odavno želja Reala, a Neymar se povezuje sa povratkom u Barcelonu.

Međutim, za sada od odlazaka po svemu sudeći neće biti ništa i oba fudbalera bi mogla nastaviti saradnju sa PSG-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi