Nastasić: Džeko mi je rekao mnogo lijepih stvari o Schalkeu

Sjajno se snašao u Schalkeu

Nastasić: Džeko mi je rekao mnogo lijepih stvari o Schalkeu

Adnan Beganović

Srbijanski reprezentativac Matija Nastasić u januaru je od strane Manchester Cityja pozajmljen Schalkeu u kojem se osjeća fenomenalno.

Nastasić je u razgovoru za Bild istakao da ne bi imao ništa protiv da i nakon isteka pozajmice ostane u njemačkom klubu, te da mu je u odabiru nove sredine mnogo pomogao naš reprezentativac Edin Džeko.

"Radujem se svakom novom susretu. Osjećam se dobro i sretan sam u Schalkeu. Kada se završi sezona razgovarat ćemo i donijeti najbolji izbor za sve tri strane. Naravno, ne bi imao ništa protiv da ostanem u Schalkeu, pošto se radi o klubu u kojem je sve na vrhunskom nivou", istakao je Nastasić.

"Prije odabira nove sredine razgovarao sam sa Džekom, koji je igrao u Wolfsburgu. Rekao mi je da je Schalke jedan od najveći klubova i da bi prelaskom napravio pravi potez. Bundesliga je sve jača i veliki broj vrhunskih fudbalera igra u Bundesligi", dodao je srbijanski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti