Nastasić na meti Fiorentine

Nastasić na meti Fiorentine

Fioentina je pokazala interes za mladog štopera Partizana Matiju Nastasića, koji je, iako ima samo 17 godina, već priključen prvom timu beogradskih crno-bijelih.

Viole su odlučile u svoje redove dovesti nekoliko novih igrača kako bi osvježili tim, a jedan od njih je i Nastasić. Pored Fiorentine za njegove usluge se interesuje nekoliko italijanskih i njemačkih klubova, ali u Fiorentini smatraju kako je njihov adut Siniša Mihajlović, kao i mladi Adem Ljajić, koji je već u Fiorentini.

Zbog toga u Fiorentini vjeruju kako su u prednosti nad ostalim klubovima. Već u narednim danima se očekuje konkretan kontakt između dva kluba, ali Nastasić neće u Fiorentinu prije ljeta 2011. jer još nije napunio 18 godina, tako da ne bi mogao nastupiti u Serie A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.