Nastavak saradnje Sparkasse Bank i RSBiH

Obnovljen godišnji sponzorski ugovor

Nastavak saradnje Sparkasse Bank i RSBiH

M. Skaka, foto: A. Balić

Na upravo okončanoj press konferenciji Rukometnog Saveza BiH u Sarajevu je zvanično potpisan godišnji sponzorski ugovor između Saveza i Sparkasse Bank.

Partnerska saradnja izmedju Sparkasse Bank i Rukometne selekcije traje već pet godina. Njen nastavak ozvaničen današnjim potpisivanjem ugovora za dolazeću sezonu, je potvrda čvrste namjere banke da bude partner uspješnim selekcijama i klubovima.

Direktor direkcije za marketing Sparkasse Bank, Haris Avdić se na press konferenciji obratio riječima:
„Sparkasse Bank smatra podršku bh. sportu svojom društvenom odgovornošću, jer je kvalitetan sport značajna stavka jednog zdravog društva i pozitivna promocija zemlje. Osim toga, sport počiva i može biti uspješan samo kroz timski duh. Upravo ovaj timski mentalitet želimo podržati, on je nešto što svakako trebamo u svim sferama društva, počevši od privrede i preduzeća pa nadalje.
U ovom smislu, želimo bh.rukometnom timu uspješne kvalifikacije u Finskoj i iskreno se nadamo učešću i dobrim rezultatima na Svjetskom prvenstvu 2011“.

Povodom potpisivanja ugovora, Sparkasse Bank će u cilju popularizacije ovog sporta provesti tromjesečnu nagradnu igru u saradnji sa portalom SportSport.ba. Ovdje će jubitelji rukometa moći osvojiti dresove sa potpisima reprezentativaca, a glavni dobitnik otići na jednu od kvalifikacionih utakmica sa bh. ekipom. Više informacija o mogućnostima osvajanja vrijednih poklona ili putovanja sa najboljim rukometašima potražite sutra na našem portalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.