Nastavlja se akcija KSBiH

Ovog vikenda akcija u Bijeljini

Nastavlja se akcija KSBiH

Akcija testiranja mladih igrača sa područja čitave Bosne i Hercegovine, koju je početkom ove godine pokrenuo KS BiH, nastavlja se ovog vikenda u Bijeljini. 

Preko 30 talentovanih dječaka rođenih 2002. i 2003. godine okupiće se sutra u Bijeljini, gdje će stručnom timu na čelu sa koordinatorom akcije za košarkaše, Sabahudinom Bašovićem pokazati svoje znanje i umijeće. 

Ovom prilikom će se biti testirani mladi košarkaši sa područja Banja Luke, Tuzle, Brčkog i Bijeljine, a na spisku se nalaze sljedeći igrači:

Rasto Crnić (Brčko), Ismar Ilijazović (Brčko), Boris Dragojević (OKK Borac), Andrej Blažević (OKK Borac), Din Porobić (Art Giants), Dragiša Cvijanović (WBS Teslić), Kristijan Tomić (WBS Teslić), Strahinja Sekulić (Drina Zvornik), Luka Šarić (Basket 2000), Kolja VUČINIĆ (Basket 2000), Mahir Mujedinović (Gradina), Semir Zoletić (ABC Basket), Denis Haličević (ABC Basket), Evel Hadžiselimović (OKK Sloboda), Alem Alić (OKK Sloboda), Tarik Islamović (ABC Basket), Filip Cvijetinović (OKK Sloboda), Haris Ganibegović (OKK Sloboda), Amel Salkić (OKK Sloboda), Benjamin Brčaninović (Spartaks Basket), Ismar Imamović (Salinas Falcons), Dino Dedić (Gradina), Faid DURAKO (Lions), Adnan Ukić (Lions), Deniz Imamović (Lions), Amsal Delalić (Lions), Nikola Jesić (Drina Zvornik), Borislav Savanović (Mladost), Nikola Tekić (Drina Zvornik), Boris Milić (Mladost).

Ovo je već treće okupljanje talentovanih bh. igrača. Podsjećamo da su prethodna dva bila u Sarajevu i na Ilidži, te da je cilj ove akcije testiranje dječaka i djevojčica sa prostora čitave Bosne i Hercegovine, kako bi se napravila kvalitetna baza koja će služiti kao osnov za selektiranje omladinskih reprezentacija u budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi