15

Komentari (15)

Bosnian King1
Samo Azmiru prodat Slobodu i stadion u paketu, pa da napravi sampiona, I stadion, I podigne atketiku na vecu razinu.
AnijakManjo
Slobodankicu mozdani spuco.
Bulle
Pa gdje su ti sto vole Slobodu srcem, na pocetku sezone slike sa pojacanjima, hajde vadite lovu, pricali ste da cemo gledat novu Slobodu, sta je sad?? Uhl****li se, ispijate kafe i ko ga ****, kao i do sad...nista novo.
mirza24
Ti i jesu najveci neprijatelji Slobode jer oni gledaju samo kako ce imati koristi
mirza24
Gradonacelnik da pare i misli da je rijesio problem e nije tako . Mora se rastjerati sve iz i oko kluba da Sloboda pocne da dise
Samoiskreno
Nema spasa, cak da dobiju i milion od gradonačelnika sto je svakako sramotno ali opet za 3 mjeseca isto...FAME OVER
Dino_2000
@Samoiskreno Kako ti nisi sam sebi vise dosadan sa svojim komentarima.Isto kao da ces naslijediti neko bogatstvo pa se toliko radujes tudjoj nevolji.Odjebi vise.
Fuke
neka ispadaju sloboda i zvijezda kako bi velez ostao i naredne sezone u PL
magistar
Teško je održavati klub ako nije iz nekog centra i ne prati ga politička podrška. Skupa je to igračka, a čak i privatnici koji se uhvate brzo odustanu. Pogotovo ovi klubovi sa tradicijom koji tradicionalno vuku i hrpu dugova za sobom niko ne zna koliko, uvijek izviru neki novi. Stoga Sloboda, Velež, Čelik, teško će do bilo kakvih trofeja u narednim godinama. To je čista borba za goli opstanak.
Amcho1985
Bravo, tačno je tako u ovom našem tamnom vilajetu.
soul_eclipse
Želim vam od srca da izađete iz krize,a ovima ovde lako je palamuditi ..Sjećam se kad je moj Željo bio u krizi nebi nikom poželio.
Dino_2000
@soul_eclipse Konacno jedan normalan komentar.Pojedinci se toliko raduju isto kao da ce imati neke koristi.Licno mislim da je dobro sto se ovo desilo sada i da se mora naci rjesenje. Tvom Zelji zelim da ove godine prvak,a mojoj Slobodi bolje dane,ziv bio i pozdrav iz Tuzle.
zazamir
ma **** slobodu, svakako su hamelj
sloboda1919tz
Manager95
Stota godisnjica,u slast vam haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.