Nastavljaju put na Euru: Bh. kadeti večeras igraju protiv Belgije

Žele novu pobjedu

Nastavljaju put na Euru: Bh. kadeti večeras igraju protiv Belgije

Endin Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas nastavlja svoj put na Evropskom prvenstvu koje se igra u engleskom Loughboroughu.

Zmajići su u prvom kolu priredili veliko iznenađenje pobjedom protiv Danske rezultatom 3:2 i to nevjerovatnim preokretom u posljednjim minutama utakmice. Pred igračima Zorana Erbeza danas je već novi izazov, a naš tim će igrati protiv selekcije Belgije.

Ovih dana atmosfera u redovima bh. reprezentacije je na zaista zavidnom nivou, a naši igrači s nestrpljenjem očekuju prvi sudijski zvižduk. Na treninzima nije bilo opuštanja i jasno je da su svi već zaboravili meč s Danskom, te da su fokusirani na večerašnji okršaj protiv Belgijanaca.

Na treninzima Erbez je mogao računati sve igrače i bit će zaista na slatkim mukama kada je u pitanju početni sastav. Utakmica protiv Belgije igra se večeras od 20 sati, a samo na SportSport.ba možete putem tekstualnog prenosa pratiti uživo meč iz Loughborougha. Naravno, nakon utakmice možete pogledati fotografije i izjave s lica mjesta.

Top Komentari

Rat_rijeci
Sretno momci, svi smo uz vas. Pametno veceras.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi