Sjajna atmosfera u taboru bh. kadeta

Reprezentativac BiH proslavio rođendan u Engleskoj, čestitke stigle i od protivnika

Kadetski reprezentativci se u sjajnom raspoloženju pripremaju za naredne izazove na Evropskom prvenstvu u Engleskoj, a nakon napornih treninga u taboru Zmajića se nađe vremena i za veselje.

Bh. kadeti će u drugom kolu Grupe C sutra od 20:00 sati po našem vremenu odmjeriti snage sa vršnjacima Belgije, a danas su odradili i trening na kojem su se pripremali za ovu utakmicu.

Nakon treninga u prostorijama u kojima su smješteni naši kadeti su proslavili 17. rođendan Asima Muratovića, mladog napadača tuzlanske Slobode.

Zanimljivo je da su osim od saigrača i članova bh. delegacije rođendanske čestitke pristigle i od Belgijanaca, sutrašnjih protivnika naše selekcije, ali i od predstavnika UEFA-e koji se zadesio u blizini bh. reprezentativaca kada se na stol iznosila rođendanska torta.

Top Komentari

Keno
sretan rodj. momcino i puno srece protiv belgije decki vi ste ponos
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi