Nastavljaju se problemi za Sarajevo: Povrijedio se i Husref Musemić
Musemić; Istegao zadnju ložu

Na treningu u Butmiru

Nastavljaju se problemi za Sarajevo: Povrijedio se i Husref Musemić

Fudbaleri Sarajeva pripremaju se u svojoj bazi u Butmiru za nedjeljnu utakmicu u Bijeljini, protiv Radnika, a da imaju imperativ pobjede o tome je suvišno pričati i pisati.

Nakon poraza od Širokog, uprava bordo kluba odlučila je potvrditi opredijeljenost za Husrefa Musemića na klupi Sarajeva, no jučer mu se desila nezgodna situacija na treningu.

Naime, prilikom jedne vježbe pokazivao je jednom igraču šta treba da uradi, a onda se povrijedio.

"Proklizala je kopačka, pa sam istegao malo zadnju ložu. Interesantno nikada u karijeri nisam imao ovakvu vrstu povrede, a evo sada mi se to desilo. Mora da sam posudio pogrešne kopačke", našalio se Musemić koji se tako među povrijeđenim igračima priključio Mersudinu Ahmetoviću, Anelu Hebiboviću i Joachimu Adukoru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KerimKera
Steta
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi