Navas: Mbappe je najbolji igrač svoje generacije

Golman PSG-a hvalio saigrača

Navas: Mbappe je najbolji igrač svoje generacije

Golman PSG-a Keylor Navas smatra da je njegov saigrač Kylian Mbappe najbolji igrač svoje generacije. 

Navas je u redove PSG-a stigao ljetos iz Real Madrida pa već tri mjeseca ima priliku gledati Mbappea kako na treningu tako i na utakmicama.

Zbog svega viđenog došao je do zaključka da je ovaj 20-godišnjak najbolji igrač svoje generacije.

"Vrlo je mlad, ali je već uradio neverojatne stvari. Vidim veselog momka koji jako voli nogomet i koji je vrlo skroman. Sviđa mi se kako se ponaša, kako komunicira sa svojim prijateljima, kako se žrtvuje na terenu za ekipu", kazao je Navas i dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Svi znamo koliko je dobar. Strahovito je brz, brzo razmišlja i dobro se kreće. Još je izrazito mlad, ali već zna mnogo toga. Najbolji je igrač svoje generacije".

Mbappe je ove sezone upisao devet utakmica i postigao osam golova uz četiri asistencije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti