Navijač Arsenala zbog Mustafija ostaje bez bogatstva

Ako bude držao do riječi

Navijač Arsenala zbog Mustafija ostaje bez bogatstva

Sumnja u klupsku transfer politiku mogla bi jednog navijača Arsenala osiromašiti za 400.000 funti. 

U trenucima dok se špekulisalo da li će Skhordan Mustafi pojačati Arsenal, jedan vatreni navijač je objavio tvit u kojem je pozvao korisnike da će im dati 20 funti ako njemački reprezentativac pređe na Emirates. 

Bio je uvjeren da od transfera u Arsenal neće biti ništa, no sada se kaje. Tim sa Emiratesa je jučer potvrdio da je Mustafi potpisao, a kako je navijač imao skoro 20.000 retvitova, ako se bude držao riječi, ostat će bez 400.000 funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mustafi je prilikom potpisa za Arsenal izjavio da je veliku ulogu u njegovom transferu imao saigrač iz reprezentacije Mesut Ozil.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi