Navijač Liverpoola očajan na Marakani: Molim vas, idite kući!

Načekao se da izađe sa stadiona

Navijač Liverpoola očajan na Marakani: Molim vas, idite kući!

Kao da navijačima Liverpoola nije bilo dovoljno to što su izgubili od Crvene zvezde sa 2:0, nego su se problemi nastavili i nakon utakmice.

Iz bezbjednosnih razloga, uobičajeno je da gostujući navijači malo sačekaju da se domaća publika raziđe kako bi bili pušteni sa stadiona, ali navijači Liverpoola su se sinoć dobro načekali da napuste stadion Rajko Mitić u Beogradu.

Većina navijača Crvene zvezde napustila je Marakanu neposredno nakon utakmice, ali ne i svi. Veća grupa Delija ostala je na sjevernoj tribini gdje je pola sata nakon utakmice pjevala pjesme Milanu Pavkovu (Pavkov's on fire), što je bila sol na ranu gostima iz Engleske.

Delije su se na stadionu zadržale duže nego što je bilo planirano, što je automatski zadržalo i navijače Liverpoola koji su jedva čekali da izađu sa Marakane, pa je jedan od njih objavio kratki snimak navijanja na sjeveru te napisao: "Samo idite kući, da možemo i mi da idemo".

Navodno su navijači Liverpoola na izlazak sa stadiona čekali otprilike sat i po, što je vjerovatno nezabilježeno do sada.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi