Navijač Rome istetovirao Tottija i njegov 'selfie'

Proslava za pamćenje

Navijač Rome istetovirao Tottija i njegov 'selfie'

Francesco Totti je na originalan i neobičan način proslavio svoj drugi pogodak postignut Laziju u nedjeljnom derbiju odigranom na Olimpicu, a njegov famozni selfie istog momenta postao je top tema u Italiji ali i šire.

Da će se ovaj potez legendarnog fudbalera dugo pamtiti svjedoči i potez jednog navijača Vučice koji se odlučio istetovirati to na nozi.

Podsjećamo, Roma i Lazio su remizirali a Totti je u tom susretu postao najbolji strijelac rimskih derbija u historiji sa jedanaest postignutih pogodaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti