Navijač Slobode krenuo s namjerom da se obračuna sa pristatlicama Tuzle

Policija ga zaustavila

Navijač Slobode krenuo s namjerom da se obračuna sa pristatlicama Tuzle

Edmir Škorić

U Tuzli je na stadionu Tušanj večeras odigran gradski derbi.

Tuzla City je "ugostila" Slobodu i na kraju slavila s 2:1, ali u najavi ovog meča nije bilo prijateljski nastrojenih izjava.

Iz FK Tuzla City su odlučili da "podijele" navijače na različite tribine, što se Slobodi nije dopalo, pa je Uprava tog kluba odbila da sjedi u VIP loži.

Netrepljivosti je bilo i među navijačima dva kluba, što se pokazivalo kroz raznorazne parole, pjesme, pa i skoro da dođe do direktnog fizičkog obračuna.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedan navijač Slobode sam je krenuo prema dijelu tribine na kojoj su bili gostujući navijači, ali specijalci su ga spriječili u tome.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Nigdje ja ne vidim da je neko krenuo u obracun.Jedino nekakva trojica šetaju pa mozda mislite na njih.
0 5
konjnakvadrat
Cuj to, zar city ima svoje pristalice?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi