13

Komentari (13)

Plavi orkestar
Nigdje ja ne vidim da je neko krenuo u obracun.Jedino nekakva trojica šetaju pa mozda mislite na njih.
konjnakvadrat
Cuj to, zar city ima svoje pristalice?
Ultras
Gdje li onaj Dino2000. Ma to mora da je on krenuo da se obracuna sam sa navijacima domaceg tima. ccc
Dino_2000
@Ultras Evo me seljacino,vidim da me sanjas.Je si li gledao utakmicu,je li ti jasna poruka sa Tusnja.Moze Sloga iz Simin hana biti prvak drzave,ali to Tuzlu ne zanima.Jeste li vi retardirani pa ne mozete da skontate.
Ultras
Đe si debilu. Sve sam vidio osim rezultata. Jebo te konj.
Dino_2000
@Ultras Ja znam sportski podnijeti poraz,ali meni je rezultat danas bio u drugom planu.Je si li vidio sta je inat tuzlanski,deset KM ulaznica i pun sjever.Poruka je jasna nikad derbi i valja se stim pomiriti.
konjnakvadrat
Ultras nemoj tako brate
Ultras
Dinoo iskreno da ti kazem ne navijam ja ni za Tuzlu City niti bilo koji tim. I ovaj portal je prvi na kojem sam ja nesto komentirao. Ali toliku mrznju i toliko zlo da ljudima mislite pa tocje za svaku osudu. Zato Dino pozdravi mi Kremenka i budi dobar
Bhf
@Ultras.Bravo za komentar,najlakse je biti los,najteze je biti dobar covjek,dobar komsija,dobar prijatelj.Zato nam i jeste ovako zato sto gledamo ko je koje vjere,odakle si,sta si jeo,sta vozis.Ljuborne duse zu zaista lose.Treba zivjeti transparentno u postovanju drugih a ne kao ovi sto pisu svakorazne uvrede.
Dino_2000
@Ultras Ti neznas ni geografiju,pa nisam ja iz Glogove pa da vidjam Kremenka svaki dan.I ne znam sto si se brate za mene zakacio,popusti me malo.
Ultras
Glup si da bi skontao. Ti si na ovom portalu jedan od najgorih debila koji iskazuju mrznju i zlo drugima. Mozda tu i podrinjci ne pricaju kako bi ti zelio ali vjerujem da su bolji ljudi od tebe jer ne vidim da neko zeli tebi sto ti njima.
Dino_2000
@Ultras Sve me vise podsjecas na onog lika iz audicije sto ne zna da se na parove razbroji,pa mu onaj drugi kaže: Ti nisi ni prvi ni drugi ni treci-ti si glup.
Ultras
Haha Dino kralju gluposti. Stvarno da nema takvog glupana morali bi ga izmisliti,pa makar i od gline napraviti. haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.