Trenutak za pamćenje: Navijač Turske na Olimpicu kleknuo i zaprosio svoju djevojku

Video postao hit na Twitteru

Trenutak za pamćenje: Navijač Turske na Olimpicu kleknuo i zaprosio svoju djevojku

E. Čaušević

Reprezentacija Turske sinoć je poražena sa 3:0 od Italije na otvaranju Evropskog prvenstva.

Italijani su odigrali fantastičnu utakmicu pred svojim navijačima na Olimpicu i na kraju su pobijedili s ubjedljivih 3:0.

Turska je imala u Rimu veliku podršku svojih navijača, ali igrači ove selekcije nisu na kraju uspjeli da pruže ozbiljan otpor Azzurrima.

Iako su navijači Turske bili razočarani zbog poraza u ovom meču bilo je onih koji su imali razloga za slavlje.

Naime, jedan od najvijača Turske postao je hit na društvenim mrežama jer je na ovoj utakmici odlučio da zaprosi svoju djevojku.

Turski navijač odlučio je da prosidbu napravi na poluvremenu utakmice, a njegova djevojka to uopšte nije očekivala.

Na njenom licu moglo se vidjeti koliko je bila iznenađena, a na sreću ovog navijača na kraju je pristala da se uda za njega.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Na kraju su ostali navijači na tribini nagradili ih aplauzom, a ovaj video postao je hit na društvenim mrežama.

Top Komentari

JuventinoBK
Kako je zalosno gledati "muslimane" sa ovim nevjernickim sranjima. Mada turska je bivsa komunisticka drzava, tu ima nevjernika ko go....bas ko i u bosni
5 9
bk123
Joj što mrzim ova sra** , kad privatne i intimne trenutke postavljaju ovako na internet, odmah mi se osnovna namjera ne čini iskrena već eto da se vidi. Za mene čisto sra**
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi