Navijač zbog selfieja sa Martinezom utrčao na teren

Tokom meča Bayern - Wolfsburg

Navijač zbog selfieja sa Martinezom utrčao na teren

Bayern München je sa 3:0 u finalu Telekom Cup savladao Wolfsburg, a ovaj rezultat stajao je na semaforu već nakon 20 minuta igre.

Robert Lewandowski postigao je dva gola, ukupno do sada četiri gola u tri utakmice u dresu Bavaraca, dok je jedan dao Rode. 

Zanimljivih detalja bilo je na ovom meču i pored golova. Dvojica fanova Bayerna utrčala su na travnjak Allianz Arene, a jedan od njih iskoristio je ovu priliku za selfie sa Javijem Martinezom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.