Navijače Uniteda više oduševilo slavlje Lukakua nego gol Matića

Belgijanac ostavio srce na terenu

Navijače Uniteda više oduševilo slavlje Lukakua nego gol Matića

Endin Čaušević

Manchester United sinoć je nakon preokreta uspio sa 3:2 na gostovanju savladati ekipu Crystal Palacea.

Crveni đavoli u posljednjih 20-tak minuta uspjeli su da nadoknade zaostatak od 2:0 i na kraju slave sa 3:2. Odlučujući trenutak desio se u posljednjim sekundama utakmice kada je Nemanja Matić postigao spektakularan gol.

Ipak, navijači Uniteda na društvenim mrežama više su se oduševili proslavom gola Romelua Lukakua, nego golom srbijanskog veznjaka. Belgijanac ih je "kupio" svojom srčanom proslavom kada je "pao" na travnjak od sreće.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi