De Gea čudotvorac: Svi slave Matića, a junak je španski golman

Unitedova "hobotnica" ponovo na djelu

De Gea čudotvorac: Svi slave Matića, a junak je španski golman

Manchester United je nakon velikog preokreta savladao Crystal Palace na Selhust Parku sa 3:2, a pobjedonosni gol je bio djelo veznjaka Crvenih đavola Nemanje Matića.

Poveo je Palace sa 2:0 preko Townsenda i Van Aanholta, ali je Smalling u 55. minuti smanjio na 2:1.

Poravnanje Unitedu je donio Romelu Lukaku u 76. minuti, ali je Palace samo minutu kasnije mogao do novog vodstva.

Odbrana Manchester Uniteda je zaboravila Bentekea u srcu kaznenog prostora, ali je De Gea još jednom fantastičnom odbranom spriječio Belgijanca da postigne gol za novu prednost domaćih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Junak meča je na kraju bio Matić koji je postigao fantastičan gol u 91. minuti za 3:2, ali da nije bilo sjajnog De Gee nešto ranije pitanje je da li bi Crveni đavoli uopšte imali priliku doći do trijumfa u samom finišu meča.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi