16

Komentari (16)

semirjahic
Svih 15 navijaca slobode ???
Dr.Speplic
Do rata su smradovi Tuzlanski lizali zvezdine i partizanove guzice sada to rade laznim mostarcima i ubicama iz listice. Velike Bosanske klubove kao sto su Sarajevo i Velez mogu da mrze i zavide i sanjaju da ce nekada osvojiti makar Bajramski turnir posto ni to nisu osvojili za 100 godina postojanja
sloboda1919tz
dr. vidim da ste neupuceni pa da vam objasnim lagano natanane normalna stvar je podjebavanje 2 navijacke skupinena jednoj tekmi. a ne lizemo nikom nista kao sto ne znas zrinjski je zapalio bus navijaca slobode pa im je zapaljen automobili u tz saraevo je mrzimo ni njohove sve navijace vec samo one iz tz kantona koji provociraju probleme. a patiku jos cuvam pa nek dode po nju ovo kazem kao navijac koji je 25god na tribini tako da ne bacas dzaba ulje na vatru
Grohot
Hamic14
Sramota za tuzlu Velez je “ikona”Naseg ,trebali bi svi da ih podrzavamo Izgleda vi vise volite da can igra neki olimpik,grude itd a velez da se ugasi Fuj-sramote jedne!!!
soul_eclipse
Šta je ovo skoro prazan stadion
Rus
Sramota za tuzlu da je ovako malo navijaca
BJB1
Platite struju fukare
tuzlaak
Amin ja rabbi :)
Mirko
Pa ja ne znam šta se ljutite ,činjenica je da ste bili druga liga zadnjih godina a i činjenica je da i sada zauzimati posljednje mjesto koje vodi u drugu ligu!Samo kazem??
Esseker
Fukare mrtve, saka jada, usa papcine
VELEZ
Tuzla = homoseksualni grad, docekaju ustase i cetnike sa aplauzom
burek_sa_mesom
D R U G A L I G A
nemozetako
Gasi fukare sprcim im majku klosarsku.
velez mo
MOGU NAM GA LAGANO POFLAUTATI,CIGANI NEMAJU ZA GERME
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.