Navijači Arsenala 'lude' zbog Wengerovih startnih 11
Foto: EPA

Liverpool na poluvremenu vodi protiv Arsenala sa 2:0

Navijači Arsenala 'lude' zbog Wengerovih startnih 11

Teme:

Arsenal trenutno igra gostujuću utakmicu protiv Liverpoola, a derbi ovog kola Premier lige, za sada, nikako ne ide onako kako bi to željeli Topnici, s obzirom da ekipa Arsenea Wengera na poluvremenu gubi 2:0.

Ono što je navijače Arsenala razljutilo više od rezultata jeste prvih 11 koje je Wenger odabrao za veliki okršaj s Liverpoolom.

Naime, francuski stručnjak je iz ekipe izostavio dva velika pojačanja Arsenala, Alexandrea Lacazettea i našeg Seada Kolašinca, dok su svoje mjesto u startnih 11 našli Rob Holding i Danny Welbeck.

Svoje nezadovoljstvo Wengerovim izborom su navijači londonske ekipe ubrzo izrazili na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kakva šala. Trebali smo sama predati utakmicu"; "Bukvalno mi je već muka"; Welbeck počinje mjesto Lacazettea? Odustajem od ovog kluba"; "Kada su nam potrebni golovi, Wenger izostavi napadača od 50 miliona funti"; "Kunem se Bogom samo Wenger može ovo učiniti", samo su neki od komentara navijača Arsenala na Wengerov izbor.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi