Navijači Arsenala nemaju milosti prema Flaminiju

Francuz zapalio internet

Navijači Arsenala nemaju milosti prema Flaminiju

Arsene Wenger je u utakmici osmine finala Lige prvaka odlučio pružiti šansu iskusnom Mathieu Flaminiju.

Samo uvođenje Flaminija je među navijačima Arsenala izazvalo nevjericu, a kada je u samom finišu utakmice ovaj francuski veteran napravio glupost srušivši Messija u svom šesnaestercu iste minute je Twitter 'eksplodirao'. 

Navijači Arsenala nisu imali milosti prema ovom defanzivnom veznjaku, a u nastavku možete pročitati neke od najzanimljivih objava na Twitteru.

"Pametan potez Wengera, kad malo razmislite. Uvesti Flaminija, zatvorit utakmicu, fokusirat se na prvenstvo, teško se svađati oko toga", "Barcelona je oduševljena što je ušao Flamini", "Prva utakmica kod kuće, Wenger treba gol da ima ikakve šanse, a on ovodi Flaminija... Tako mu i treba", "Dođe mi da odletim prvim letom za London, ulovim Flaminija i dobro ga zašamaram. Nadam se da mu je ovo zadnja utakmica za Arsenal"...

Glupost mjeseca u Ligi prvaka možete pogledati u priloženom videozapisu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti