Navijači Barce pružili podršku Piqueu

"Svi smo mi Pique"

Navijači Barce pružili podršku Piqueu

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Gerard Pique u posljednjih nekoliko dana nalazi se u sukobu sa navijačima i igračima Espanyola.

Barcelona je u prethodnih sedam dana odigrala dvije utakmice protiv gradskog rivala Espanyola, a obje utakmice bile su pune tenzija. U centru pažnje našao se Pique kojem su navijači Espanyola vrijeđali suprugu Shakiru i sina Milana.

Pigue je sinoć odgovorio navijačima ljutog rivala, te je na svom Twitter profilu napisao: "Nikada nećete shvatiti". Uz svoj komentar postavio je i video na kojem se moglo vidjeti kako navijači Espanyola vrijeđaju njegovu porodicu.

Na današnjoj utakmici Barcelone protiv Granada na Camp Nou navijači domaće ekipe pružili su podršku Piqueu. Oni su nekoliko puta skandirali njegovo ime, a na tribinama se nalazio i transparent na kojem je pisalo: "Svi smo mi Pique".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi