Navijači Barcelone pretrnuli od straha u 17. minuti kada je Griezmann ostao ležati na terenu

Žestok sudar s Jorginhom

Navijači Barcelone pretrnuli od straha u 17. minuti kada je Griezmann ostao ležati na terenu

E. Čaušević

Barcelona i Chelsea trenutno igraju prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu.

Ovi klubovi nalaze se na pripremama u dalekoj Japanu i iskoristili su priliku da odigraju prijateljski meč. Nakon prvog poluvremena Chelsea vodi sa 1:0, a jedini gol dao je Abraham.

No, nakon 17 minuta igre navijači Barcelone su bili u velikom strahu jer je na terenu ostao ležati Antoine Griezmann. On je bio u žestokom duelu s Jorginhom i ostao ležati na terenu, ali na sreću nije bio ozbiljnije povrijeđen.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi