Barca najavila meč protiv Chelseaja, a onda Plavci brutalno odgovorili: "Bolje da to ne spominjete"

Prijateljski meč u Japanu

Barca najavila meč protiv Chelseaja, a onda Plavci brutalno odgovorili: "Bolje da to ne spominjete"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone nalaze se na pripremama u Japanu, a danas će odigrati u prvu prijateljsku utakmicu.

Protivnik katalonskog kluba je Chelsea, a utakmica između ovih ekipa igra se danas od 12:30 sati. Barcelona je najavila ovu utakmicu na Twitteru, ali nisu ni slutili da će ih u Chelseaju itekako "osramotiti" odgovorom.

Naime, iz Barcelone su poručili da utakmica starih rivala podsjeća na one iz Lige prvaka, no u Chelseaju su im odgovorili da je bolje da ne spominju Ligu prvaka nakon prošle sezone i ispadanja od Liverpoola.

"Da li je ovo podsjećanje kada smo igrali jedni protiv drugih u Ligi prvaka?", objavljeno je na Twitter profilu Barcelone, a onda je stigao odgovor Plavaca: "Bolje je da ne spominjete Ligu prvaka nakon sezone koju ste imali...".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Hehe forza chelsea, serem se na farselonu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi