Navijači Barcelone u šoku nakon Gutijeve izjave

Guti tvrdi da je Messi bolji od Ronalda

Navijači Barcelone u šoku nakon Gutijeve izjave

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Guti, poznat je po tome da voli provocirati navijače i igrače Barcelone.

Guti je u svojoj igračkoj karijeri bio jedan od najomraženiji igrača kraljevskog kluba za navijače Barcelone, a to se nije puno promijenilo ni nakon njegovog penzionisanja. Ipak, svojom novom izjavom Guti je naljutio navijače Real Madrida što je veliko iznenađenje za špansku javnost.

Naime, Guti je gostovao na jednoj španskoj televiziji, a nezaobilazna teba bili su Barcelona i Lionel Messi. Naravno, novinare je zanimalo ko je bolji igrač za njega Cristiano Ronaldo ili Messi, a njegov odgovor šokirao je mnoge.

"Bez ikakve dileme to je Lionel Messi", kratko je odgovorio Guti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, on nije mogao izdržati da "ne bocne" navijače Barcelone jer je dodao da Neymar zaslužuje Oskara u kategoriji najbolji glumac zbog svoje učestale glume na utakmicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi