Navijači Barcelone znaju šta znači Messijeva odluka da obrije bradu

Da li će se ispuniti njihova očekivanja?

Navijači Barcelone znaju šta znači Messijeva odluka da obrije bradu

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi prije nekoliko dana pojavio se na treningu Barcelone s novim izgledom jer je nakon tri godine odlučio obrijati bradu.

Messi je bradu pustio na ljeto 2015. godine i odlučio je da će to biti njegov novi imidž, a taman kada su se svi navikli na njegov novi izgled odlučio je da to promijeni. Argentinac je nakon tri godine obrijao bradu, a to je posebno obradovalo navijače Barce.

Odmah su mnogi poručili da je to znak da će Barcelona dominirati ove sezone jer je nekoliko sedmica pred Messijevo puštanje brade katalonski klub osvojio trostruku krunu i zasjeo na tron Evrope. Također, tada je i posljednji put izabran za najboljeg igrača svijeta. Da li će se ispuniti ova očekivanja navijača Barcelone ostaje nam da vidimo.

"Messi je obrijao bradu. Kralj je odlučio da je dosta zezancije i da se Liga prvaka vraća u Barcelonu gdje i pripada", napisao je jedan od navijača Barcelone na Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi