Navijači Bastije: Vlasnici PSG finansiraju teroriste

Šokantna parola

Navijači Bastije: Vlasnici PSG finansiraju teroriste

Francuska se ovih dana našla pod terorističkim napadima, a dešavanja u kojima je ubijeno dvanaest članova redakcije satiričnog magazina Charlie Hebdo, prenijela su se i na tribine.

PSG je ovoga vikenda gostovao kod Bastije, a Sveci su poraženi uprkos činjenici da su imali vodstvo od 2:0. Parižani su definitivno u rezultatskoj krizi, koja kod mnogih izaziva sumnje u to da SG zaista može odbraniti šampionsku titulu.

Šokantan poraz pogoršala je i šokantna parola navijača Bastije, koji je tokom meča bio istaknut na tribini sa najvatrenijim navijačima domaćeg tima. 

Pogrešan trenutak za provokacije takvog tipa, na transparentu je stajala "optužba" na račun vlasnika PSG, koje su navijači Bastije optužili da sponzorišu i finansiraju teroriste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.