Navijači Cityja: Aguero, pa Džeko

Glas navijača daleko se čuje

Navijači Cityja: Aguero, pa Džeko

Navijači Manchester Cityja učestvovali su u anketi u kojoj su se pitali za mišljenje o napadačima svog kluba.

Na postavljeno pitanje "Treba li Cityju novi napadač?" rezultati su bili skoro pa izjednačeni. Ipak, malo veći broj (51%) smatra da City treba da se zadovolji trenutnom četvoricom napadača: Aguerom, Džekom, Negredom i Jovetićem. I to upravo tim redoslijedom.

Sergio Aguero najbolje kotira među fanovima engleskog šampiona, dok je drugi najcjenjeniji napadač naš Edin Džeko. Na trećem mjestu nalazi se Alvaro Negredo, dok najlošije kotira Stevan Jovetić.

Ono što zadaje probleme Pellegriniju je Negredova ozlijeda zbog koje će Španac izbivati s terena na određeni period, pa stoga nije isključen dolazak nekog napadača barem na kraći vremenski period. Podsjećamo, City je i u prošloj sezoni "kuburio" sa povredama napadača,  a pretežno je odsutan bio onaj najbolji - Sergio Aguero.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.