Navijači Drenice: Molitva za Bosnu, smrt Srbiji?!

Sramotna poruka sa Kosova

Navijači Drenice: Molitva za Bosnu, smrt Srbiji?!

Tokom utakmice 31. kola fudbalske lige Kosova navijači fudbalskog kluba Drenica sa Kosova istakli su transparent sramotnog sadržaja na kojem je na engleskom pisalo: "Molitva za Bosnu, smrt Srbiji".

Našu domovinu i susjednu Srbiju pogodile nezapamćene poplave u posljednjih nekoliko dana, u nevolje koje su nastale natjerale su stanovništvo obje zemlje na jedinstvo i zajedničku borbu protiv velike prirodne nepogode kakva se ne pamti na ovim prostorima.

Navijači, sportisti, sportski klubovi i organizacije, kako iz BiH, Srbije, ali tako i iz nekadašnjih zemalja SFRJ dale su veliku podršku najugroženijim dijelovima u BiH i Srbiji, a i humanitarna pomoć stiže sa svih strana.

Svi pomažu, ali ispad navijača sa Kosova je sramotan i za svaku osudu, sramota!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.