Navijači Eintrachta su zaista posebni: Stamford Bridge će biti okupiran!

Uputili čak 15,000 aplikacija za ulaznicu

Navijači Eintrachta su zaista posebni: Stamford Bridge će biti okupiran!

Navijači Eintrachta iz Frankfurta spadaju među najbolje u Njemačkoj, a to su potvrdili ove sezone u Evropa ligi.

Nakon što su vodili svoj klub do pobjede protiv Benfice i plasmana u polufinale ovog takmičenja, sada pokazuju da na tome neće stati i da namjeravaju pružiti punu podršku i protiv Chelseaja i to na Stamford Bridge stadionu.

Kako prenose inostrani mediji, Eintracht je dobio 2,235 karata za gostovanje na Stamford Bridgeu, a u razmaku od samo 24 sata primio je nevjerovatnih 15,000 aplikacija.

Naravno, jasno je da neće svi koji su aplicirali moći dobiti ulaznicu i prisustvovati utakmici, ali oni sretnici koji se tamo nađu vjerovatno će pružati nezaboravnu podršku svojim momcima.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, prva utakmica polufinala Evropa lige igra se u Frankfurtu i to 2. maja, dok je revanš na rasporedu sedam dana kasnije u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi