Dirljive scene iz Kopenhagena: Navijači nisu otišli sa Parkena, kroz suze se čuju samo dvije riječi
FOTO: EPA

Čekaju se nove informacije iz bolnice

Dirljive scene iz Kopenhagena: Navijači nisu otišli sa Parkena, kroz suze se čuju samo dvije riječi

H. Zilić

Christian Eriksen probudio se i na pretragama je u bolnici, posljednje su vijesti iz Kopenhagena.

Danski fudbaler se srušio tokom utakmice prvog kola EURO-a između Danske i Finske, nakon čega je u teren utrčala lječnička ekipa i oživljavala kaptiena Danske, koji je kasnije na nosilima iznešen sa stadioni u kolima hitne pomoći prevežen u bolnicu.

Utakmica je nakon toga prekinuta u 42. minuti, a navijači su još na stadionu.

Sa Parkena stižu dirljive scene, gdje 25.000 navijača i Danske i Finske skandiraju ime Christana Eriksena.

Na OVOM VIDEU pogledajte trenutne slike sa Parkena.

Suze, iščekivanja i dvije riječi "Chrsitan Eriksen" odzvanjaju Parkenom.

Top Komentari

Ovo je lepa gesta biti osjecajan sa nekim kad je u zdravstvenom problemu, kada bi ovako svijet bio osjecajan, prema dijeci koja odu spavat gladna, nemajuci sta da jede, kada bi ovako svijet bio osjecajan prem Palestincima koji su svaki dan pod torturom Izraela, kada bi mediji bili iskreni i prenosili totalnu istinu i samo istinu sta se dogadja na bilo kojem dijelu zemlje bez obzira o kojoj se naciji, rasi i vijeri radi, onda bi smo zaista bili svi sretni, gdje bi vladao zakon moralne eitke a ne zakon jaceg, to bi onda zaista bio raj na zemlji.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi