I Cristiano Ronaldo se oglasio nakon šokantnih scena s Parken stadiona

Poslao poruku podrške Eriksenu

I Cristiano Ronaldo se oglasio nakon šokantnih scena s Parken stadiona

E. Čaušević

Meč između Danske i Finske na Evropskom prvenstvu prekinut nakon što se Christian Eriksen srušio na terenu.

Eriksen je u samom finišu prvog poluvremena pao na teren i odmah je bilo jasno da nešto nije u redu jer oko njega nije bilo drugih igrača.

Ubrzo nakon toga jedan od njegovih saigrača pritrčao je Eriksenu i vidio je da je on bez svijesti i pokušao mu je pomoći.

Ljekarski tim brzo se pojavio kako bi pomogao Eriksenu, a svi su bili u šoku kada se u prenosu jasno vidjelo da pokušavaju da reanimiraju igrača Danske.

Ostali fudbaleri Danske su stali ispred Eriksena kako kamere ne bi mogle da snime kako ga ljekari oživljavaju.

Sudije su nakon toga prekinule meč, a Eriksen je iznesen s terena. No, već se probudio i vratio u život zbog čega je dobio aplauz s tribina.

Oglasi

Nakon toga UEFA se oglasila na zvaničnoj stranici i potvrdila je da je Eriksen u stabilnom stanju i da je hitno prebačen u bolnicu gdje će biti urađeni dodatni testovi kako bi se otkrilo u čemu je problem.

Mnogi fudbaleri oglasili su se na društvenim mrežama jer su bili šokirani scenama s Parken stadiona u Kopenhagenu.

Na Instagramu se oglasio i Cristiano Ronaldo koji je pružio poruku podrške Eriksenu.

"Naše misli i molitve su s Christianom Eriksenom i njegovom porodicom. Svijet fudbala je ujedinjen i nadamo se dobrim vijestima. Računam na to da ću te brzo vidjeti na terenu Chris. Budi jak", napisao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Podsjećamo, među prvima oglasio se Edin Džeko koji je također bio šokiran s onim što se desilo.

"Budi jak Christiane", napisao je Džeko, a nakon što je saznao da je reprezentativac Danske živ objavio je kratko: "Hvala Bogu".

Top Komentari

Twista
Prijatelju jeste Ronaldo zvijezda, ali jos puno velikih zvijezda je dalo podrsku. Pa novinaru, tvoj naslov je trebao da glsi ‘vako “mnogobrojne zvijezda dale podrsku Eriksenu i stale uz njegovu porodicu…
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi