Sve je spremno za spektakl

Grbavica je obojena u crvenu boju

14

Komentari (14)

Zulfikar
Sretno Velezu i da ih razvali sa 1:0 u 123oj minuti.
BogatiDijasporac
Veceras su i moji Plavi crvene boje :)))
Matic
Cujem revanje magaraca oko nase svetinje. Sta nam uradi kamatar i zelenasi bolje da smo se ugasili nego sto smo postali prodtitutka kojoj i ovi tovari valjaju.
Ad0
A usa magarce jedan da imas ista u toj glavi izasao bih i podrzao ove momke.
Kapak
Sekica ti pusi ***** svima u crvenom
Kapak
Haj daj ime i.prezime ovano u redakciju, moje imaju da se nadjemo ja i ti pizda ti materin. Ili u mostar.dodji u caffe Vila vezic, kod mustafe vezica, i trazo Dadu.
Malmi_Suomi
Eto @Matic -u zove te @Kapak da se nađete.
Eto budi muško i Dragane Čoviću daj mu ime i traži Dadu.
Možete popiti kafu i ispričati se i nemojte se za**avati.
Pozdrav za obojicu i neka.... laganini-;
Matic
Kaze Mustafa da ne poznaje nikakvog Dadu. Hajde ti nek te neko dovede u Seher i stani negdje procitaj na zgradi ono ime i broj i pokusaj to prepisati ovdje. To je adresa, znas? Prepisi mi to i eto mene da vas nadjem. Samo ne dirajte nista i ne pasite travu donijecu vam sendvice.
Matic
Prepao se sada i trazi od redakcije da mu obrisu komentar. A Mustafa kaze da ne poznaje nikakvog Dadu.
Kapak
Jedan od rijetko ispravno napisanih clanaka. A i potpisnik je iz Hercegovine, velezovac
velez mo
Ovde je ludnica ima da im se noge odsjeku,po pobjedu Rođeni,poruka za Baku Sliškovica,Baka veceras u CRVENO,IDEMOOOOOOOOOOO
Malmi_Suomi
@Kapak a moja majka , djevojački je Grebović haaaaaaa šta sad?
Kapak
Evo imas.rodjaka na sportsport :)
Malmi_Suomi
Znam ja to brate ali nije mi prednost nikakva jer želim da budem isti kao i svi ostali. Moje majke majka tj nana moja je bila iz Gacka, selo Bahori i i ako sam rođen odrastao ( bio u ratu i borio se ) u Sarajevu NIKADA se nisam stidio svog porijekla i ako tamo nikada nisam bio. Ma sada to nije važno , važno je da naši ROĐENI prođu dalje. Lp i Dado ja sam sasvim običan smrtnik kao svi ostali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti