Navijači Građana vrijeđali Lescotta

Nakon utakmice sa Blackburnom

Navijači Građana vrijeđali Lescotta

Manchester City odigrao je danas prvu utakmicu trećeg kola FA Kupa. Građani su remizirali sa Blackburnom 1:1, pa će morati igrati drugu utakmicu kako bi izborili plasman u naredni krug takmičenja. 

Joleon Lescott je po mišljenju navijača kriv za izjednačujući pogodak Blackburna. Zbog toga su pojedini navijači ekipe sa Etihada vrijeđali Lescotta sa riječima: "Odj**i Lice sa ožiljkom."

Nakon utakmice Lescott je na svom Twitter profilu poslao poruku navijačima. "Mogu se izviniti navijačima što ih nisam pozdravio nakon utakmice, ali uvrede koje su došle od jedne male grupe navijača bile su zaista nepotrebne," napisao je Lescott. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.