Navijači Guingampa će dugo pamtiti N'Gbakotov gol
Foto: Screenshot

Kakav način da se završi utakmica

Navijači Guingampa će dugo pamtiti N'Gbakotov gol

Jučer su Rennes i Guingamp u okviru 24. kola francuske Ligue 1 odigrali loklani derbi (derbi Bretanje), a ovaj duel je završen zaista "bombastično".

Rennes je na svom terenu uspio napraviti nešto veći broj prilika, mada ni Guingamp nije bio bezopasan tokom ovog susreta.

Ipak, na jedini gol na utakmici se čekalo sve do sudijske nadoknade vremena.

Fudbaleri Rennesa su imali priliku nakon kornera ugroziti gol gostiju. Ipak, odbrana Gouingampa je uspjela otkloniti opasnot, lopta je došla do Blasa koji šalje dug pas za N'Gbakotoa koji je bio usamljen na polovini protivnika.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Napadač iz Konga se međutim odlično snalazi upućuje sjajan šut iz prve i matira golmana u 92. minuti susreta za konačnih 1:0 i oduševljenje gostujućih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi