Prcić postigao veoma lijep gol protiv PSG-a

Rennes poražen od Parižana

Prcić postigao veoma lijep gol protiv PSG-a

Bh. internacionalac Sanjin Prcić postigao je večeras veoma lijep gol za ekipu Rennesa u domaćem porazu od PSG-a (3:2).

Rennes i PSG su se sastali u polufinalu Liga kupa, a PSG je na kraju slavio pobjedu i plasirao se u veliko finale.

Sve je počelo u 24. minuti kada je gostujući tim poveo golom Meuniera sa 1:0. To je bio i konačan rezultat prvog dijela meča. U nastavku susreta Marquinhos je pogodio u 54. minuti za povećanje prednosti PSG-a, da bi samo četiri minute kasnije Lo Celso bio strijelac trećeg gola. Ipak, Mbappe je u 63. minuti otežao posao svojim saigračima jer je dobio direktan crveni karton.

Domaći su tu situaciju zamalo okrenuli u svoju korist, a za izjednačenje rezultata na kraju im je trebao još samo jedan gol. Sakho je smanjio na 1:3 u 85. minuti, da bi u sudijskoj nadoknadi bh. internacionalac Sanjin Prcić postavio konačan rezultat susreta veoma lijepim golom izvan šesnaesterca.

PSG će u finalu Kupa igrati protiv boljeg iz susreta Montpellier-Monaco.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi