Navijači Lecha na Facebooku traže povratak Štilića
Screenshot: Facebook.com

Ostavio dobar trag u Poljskoj

Navijači Lecha na Facebooku traže povratak Štilića

Edmir Škorić

Navijači poljskog Lecha iz Poznanja, odnosno zasad jedan dio njih, žele povratak Semira Štilića.

Bh. internacionalac je u Lechu igrao od 2008. godine, te je s klubom osvojio prvenstvo 2010. godine, Kup 2009. isto tako igrao i Evropsku ligu 2009. i 2011. godine. Prošle godine prešao je u redove ukrajinskog Karpatyja, iako je bio na meti mnogo većih klubova kao što su Celtic ili Borussia M'gladbach.

Nekoliko osoba, Lechovih navijača, na Facebooku je osnovalo grupu s nazivom: "Želimo povratak Semira Štilića u Lech", a u samo dva-tri dana stranicu je "lajkalo" 237 osoba. Koliko će to ozbiljno shvatiti čelnici poljskog kluba, ostaje da se vidi.

Oni smatraju da je Štilić i u Ukrajini pokazao da je veliki igrač, te da bi Lech puno dobio da ga vrati u svoje redove. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.