Navijači Liverpoola izjasnili se o mogućem dolasku Kostića

Ne žele ga u svom klubu

Navijači Liverpoola izjasnili se o mogućem dolasku Kostića

D. Vejo

Filip Kostić briljira u dresu Stuttgarta ove sezone. Mnogi ga upoređuju sa Garethom Baleom jer kako kažu posjeduje skoro pa sličnu brzinu kao i krilni napadač Reala.

Mnogi evropski klubovi vide mladog napadača Srbije kao potencijalno pojačanje. Međutim, zanimljiva vijesti stiže sa Ostrva, tačnije od strane navijača Liverpoola koji su na svom Twitter profilu bili jasni kada je u pitanju dovođenje ovog igrača u svoje redove.

Cijena od 30 miliona eura je uzdrmala vjerne fanove Redsa pa su tako ostavili jasnu poruku na jednoj od društvenih mreža.

"Većina ga nazivaju Garethom Baleom zbog njegove brzine te ga zovu nezamjenjivim. Iskreno, ne vidim šta tu nije zamjenjivo kada on postiže pogodak na svakih 482 minuta. I da neko za takav učinak da 30 miliona eura? Hvala, ali ne, hvala", jasni su navijači sa Anfielda.

Cijena za ovog igrača svakako jeste previsoka, ali tokom komentarisanja o mogućem transferu propušteno je saznanje da Filip Kostić nije klasični krilni napadač, te da izrazito velike zadatke ima u veznom redu njemačkog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi