Navijači Liverpoola su ga danas upoznali, a bolje da nisu

Golman se osramotio na debiju

Navijači Liverpoola su ga danas upoznali, a bolje da nisu

Navijači Liverpoola za sada imaju mučno nedjeljno posljepodne, a za to se najviše pobrinuo jedan debitant u crvenom dresu.

Riječ je o Adamu Bogdanu, mađarskom golmanu koji je danas prvi put dočekao svoju šansu na golu Redsa. Kako je krenulo, bolje bi bilo da nije.

Igrao se treći minut kada je Watford poveo sa 1:0, a direktni krivac za gol koji je postigao Ake je upravo Bogdan, koji je nakon jednog kornera reagovao poput amatera.

Mađar je nadvisio sve fudbalere u svom petercu, uhvatio loptu koja mu je ispala iz ruku, a napadaču Chelseaja na posudbi u Watfordu nije bilo teško da pogodi za 1:0.

Da stvar bude gora i po Bogdana i po Liverpool, rezultat na semaforu već pokazuje 2:0 za domaćina, a utakmica je tek počela. Golmanu Liverpoola na dušu ide i drugi gol Watforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

iK1d1YO1XxX

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti