9

Komentari (9)

Arnel925
Odma u zatvor. Debilizam
Zoilomas
Haha nisu dobacili ni do prve fontane od 5 ispred kuce ?
amaar1863
Melan
Banane za navijače Uniteda hahahah
Lafo
Oni samo žele da ode Ole Bunar Solskjer
m1987
Nije sve do trenera. Kad ih nije razigrao Jose nece ni OGS. Navijaci žele neko normalno pojacanje a ne bacanje para na propalitete nekakve.
Lafo
Trener dovodi igrače, i pravi taktike. Pogledaj šta Conte radi sa Interom, a ne Ole Bunar i njegove taktike i najavljena pojačanja, i zašto tolika podrška vlasnika ili Fergusona za lika koji nema rezultata, Murinjo je osvojio EL i nije dobio toliko vremena, a da ne spominjem spremljen ogroman novac za igrače kalibra Champinshipa
m1987
Ali klub mora pruziti punu podrsku treneru bas kao inter conteu, real zinedinu, liverpool klopu itd. Pruzeno je Murinju dovoljno vremena ali ne i podrska. Kada je trazio Harry Maguiera nije ga dobio vec Freda....
Lafo
Te trenere koje si nabrojao su doktori fudbala za jednog Solskjera koji je trebao prvo biti pomoćnik nekom od njih najvjerovatnije, ali ko sam ja da ovako pišem. Vrijeme će svoje pokazati, ne predviđam mu sjajnu budućnost ni da mu pruže sve što treba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.