Navijači Napolija danas priredili pakao igračima Reala

Kraljevi doputovali u Napulj

Navijači Napolija danas priredili pakao igračima Reala

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija sutra na domaćem terenu igraju protiv Real Madrida revanš meč osmine finala Lige prvaka.

Kraljevski klub u prvom meču je na Santiago Bernabeu savladao Napoli sa 3:1, ali navijači u Napulju vjeruju da njihovi tim može izbaciti aktuelnog prvaka Evrope. Fudbaleri Real Madrida danas su doputovali u ovaj italijanski grad gdje ih je već po dolasku dočekao pakao.

Naime, navijači Napolija priredili su pakleni doček za fudbalere kraljevskog kluba, te su im jasno otkrili da će ih sutra čekati još užarenija atmosfera. Iako su male šanse da se Napoli plasira dalje ovo nam je odlična najava da nas sutra očekuje spektakl na San Paolu.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi