Navijači Osijeka razočarani, Bjelica im odgovorio: Novac će im biti vraćen....

Odlazak Bočkaja u Dinamo donio brojne kritike

Navijači Osijeka razočarani, Bjelica im odgovorio: Novac će im biti vraćen....

Samir Mlaćo
Mnogi navijač Osijeka kritikovali su vodstvo kluba zbog odlaska Petra Bočkaja u Dinamo.

Bočkaj je tako pojačao glavnog konkurenta u borbi za prvaka, što je razočaralo navijače.

Mišljenja su da to klub pogotovo u ovakvoj situaciji nije smio da dopusti.

Trener Osijeka Nenad Bjelica ne misli tako. Ističe da klub radi sve da bude bolji iz godine u godinu, a imao je poruku i za nezadovoljne navijače.

“Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati jesmo li uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja... Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će im biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari, želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača“, kazao je Bjelica uz najljepše želje svima koji slave Božić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podjsetimo, nakon prvog dijela sezone Osijek ima 40 bodova, kao i Dinamo te Rijeka, no Dinamo ima utakmicu manje i to sa Hajdukom koji je na 35 bodova.

Dinamo je jesenji prvak i Modri se žele dodatno pojačati te potvrditi da su vladari hrvatskog nogometa.

Top Komentari

ghast0
Bh. fudbal ponovo pred sankcijama: UEFA u januaru odlučuje o novoj suspenziji NSBiH....... Na ovaj korak Unija evropskih fudbalskih asocijacija se odlučila, između ostalog, nakon što je dobila i izvještaje iz nekoliko ambasada u Sarajevu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi