Navijači priredili spektakularan doček igračima Klisa

Nakon historijskog uspjeha

Navijači priredili spektakularan doček igračima Klisa

Teme:

Nogometaši Klisa plasmanom u četvrtfinale Kupa BiH ostvarili su najveći uspjeh u klupskoj historiji. 

Trećeligaš iz Buturović Polja se među osam najboljih u najmasovnijem takmičenju našao nakon što je jučer eliminisao Rudar Prijedor. Na Gradskom stadionu u Prijedoru viđena su četiri pogotka, po dva na obje strane, a nakon penal lutrije sretniji i spretniji bili su gosti te tako se pobrinuli za najveću senzaciju.

Za ovaj klub koji je osnovan 1995. godine to je i najveći uspjeh u dosadašnjoj klupskoj historiji, pa stoga i ne čudi što je nogometaše po povratku u Konjic u ranim jutarnjim satima dočekalo 100-ak navijača.

"Navijači su se samoincijativno organizovali i tako čestitali svojim igračima na historijskom uspjehu - plasmanu među osam najboljih ekipa u BiH", piše na stranici ovog kluba koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi