Navijači razgrabili nove dresove Borussije
Foto: EPA

Predstavljen novi dres tima iz Dortmunda

Navijači razgrabili nove dresove Borussije

M. Šljivak

Baš kao i najveći rival Bayern, ekipa Borussije iz Dortmunda danas je predstavila novi dres za narednu sezonu.

Proizvođač je Puma, koja se potrudila da dres izgleda zaista odlično, a na njemu dominiraju prepoznatljiva žuta i crna boja.

Puma je najavila da je ovaj dres posebno dizajniran i da je veoma ugodan, te da igračima znatno olakšava igru i čini dodatno zadovoljstvo igranja fudbala.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dolazak novog dresa u službeni fan shop privukao je navijače tima iz Dortmunda. Redovi su se stvorili od ranog jutra i svi su željeli imati svoj primjerak novog dresa.

Ipak, vrijedilo je čekati, jer dres Borussije izgleda zaista odlično.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi