Navijači Real Madrida u šoku kada su vidjeli kvote na kladionicama za okršaj protiv Barcelone

Dva El Clasica u samo nekoliko dana

Navijači Real Madrida u šoku kada su vidjeli kvote na kladionicama za okršaj protiv Barcelone

Endin Čaušević

Jedan od najvećih derbija svijeta između Real Madrida i Barcelone ove sedmice je na programu čak dva puta. Prvo u okviru revanš meča polufinala Kupa Kralja, a zatim i domaćeg prvenstva.

Barcelona i Real će samo u nekoliko dana odigrati dva meča i to oba na Santiago Bernabeu. Već sutra će ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu moći pratiti okršaj ljutih rivala koji se sastaju u okviru revanš utakmice polufinala Kupa Kralja.

U prvom susretu rezultat je bio 1:1 i to je najbolji pokazatelj da nas sutra očekuje još jedan spektakularan meč Reala i Barcelone. Utakmica se igra od 21 sat na Bernabeu koji će sigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Međutim, navijači Real Madrida nisu baš sretni kada su vidjeli kako ih "tretiraju" kladionice za koje je Barca blagi favorit da će pobijediti. Odavno se nije desilo da je na domaćem meću Real Madrida veća kvota na njih nego na njihovog protivnika, ali to je sada slučaj.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za sutrašnji El Clasico i uvjeriti se zašto su mnogi u čudu zbog njih. Kvote za ovaj derbi možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi