Navijači Redsa u transu, Salah spreman za revanš

Prema pisanju engleskog Timesa

Navijači Redsa u transu, Salah spreman za revanš

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sutra igraju u gostima protiv Manchester Cityja revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Redsi su u prvom meču prošle sedmice neočekivano sa 3:0 savladali Građene na Anfieldu i tako sebi otvorili vrata polufinala ovog takmičenja. Ipak, nakon meča ostao je gorak ukus kod navijača Liverpoola jer je zbog povrede morao izaći najbolji igrač ove ekipe Mohamed Salah.

Egipćanin je propustio proteklog vikenda derbi protiv Evertona i nije se tačno govorilo koliko će odusustvovati s terena. Međutim, prema pisanju engleskog Timesa Salah će biti spreman za novi okršaj protiv Guardioline ekipe.

Ova vijest obradovala je sve navijače Liverpoola jer je jasno da je ova ekipa mnogo jača sa nevjerovatnim Salahom u ekipi. Ipak, još uvijek se Redsi nisu zvanično oglasili kada je u pitanju Salahova povreda, te da li će biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi