Navijači Rijeke jasni: Želimo ostanak Damira Miškovića!

Članovi kluba dali potpunu podršku

Navijači Rijeke jasni: Želimo ostanak Damira Miškovića!

S. Mlaćo

Članovi HNK Rijeka  sa 97,8 posto glasova dali su svoju podšku Damiru Miškoviću sa željom da ostane na čelu tog klub.

U anketi je na pitanje: Želite li da predsjednik Damir Mišković ostane na čelu Rijeke?, od ukupno 5700 članova starijih od 18 godina koji su imali pravo sudjelovati, glasalo 2724 članova.

Čak 2664 člana, njih 97.8 posto, glasalo je za ostanak Damira Miškovića na čelu Rijeke. Protiv se izjasnilo 60 članova odnosno 2,2 posto.

"HNK Rijeka ovim putem želi zahvaliti svim članovima u sudjelovanju u anketi, kao i svim navijačima i Armadi na potpori i navijanju na utakmici protiv Slaven Belupa", istakli su iz Rijeke.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeka je nakon 19. kola u HNL-u tek četvrtoplasirana, te gotovo sigurno neće odbraniti titulu prvaka, a završila je i svoj nastup u Evropa ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi