Navijači Rome izabrali najboljeg igrača u februaru

Džeki ponovo nagrada

Navijači Rome izabrali najboljeg igrača u februaru

Endin Čaušević

Navijači Rome po tradiciji su ponovo birali igrača mjeseca, a u konkurenciji za najboljeg pojedinca u februaru bili su Edin Džeko, Kevin Strootman, Radja Nainggolan i Emerson Palmieri.

Kao i prošlog mjeseca nagradu za najboljeg igrača dobio je Edin Džeko. Bh. napadač je briljirao u januaru, a istim tempom nastavio je i u prošlom mjesecu i zaslužano je dobio nagradu od navijača rimske ekipe.

Džeko je u februaru mrežu protivnika tresao čak osam puta i nadamo se da će u istom ritmu nastaviti i u ovom mjesecu. Bh. reprezentativac je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 19 golova, te sa Higuainom i Belottijem dijeli prvo mjesto na listi strijelaca.

Šansu da popravi svoj golgeterski učinak Džeko će imati već danas kada Roma na domaćem terenu dočekuje Napoli u meču 27. kola Serije A. Utakmica na Olimpicu počinje u 15 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije